WE ARE VIRTUOSO.

You can add any content in the Side Area, including widgets, links, buttons, social icons, and other elements. Set an additional navigation throughout your site, or embed information that will be available to website visitors regardless of the page they are on.
Follow Us
Back to top
 

Termeni Și Condiții

Sekko / Termeni Și Condiții

Acest site apartine si este administrat de compania WEBWIRE SRL cu sediul in Bucuresti.

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati aceste reguli in totalitate. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu aceste reguli.

Utilizarea acestui site implica acceptarea implicita si integrala a termenilor si conditiilor de utilizare descrise in continuare. In cazul neacceptarii termenilor si conditiilor de utilizare, nu utilizati site-ul curent.

Prin vizionarea oricarei pagini de internet de pe site-ul https://sekko.ro/ declarati ca sunteti de acord cu faptul ca toate informatiile si specificatiile serviciilor prezentate NU reprezinta oferte ferme din partea WEBWIRE SRL, fiind informatii orientative care vor putea fi modificate / adaptate in orice moment in functie de interesele sale, fara instiintarea prealabila. De asemenea, acceptati faptul ca SC WEBWIRE SRL nu poate fi tinuta responsabila in urma schimbarilor intervenite in orice moment pe site-ul https://www.sekko.ro. Pentru o informare completa asupra produselor si serviciilor noastre, va rugam sa va adresati echipei noastre, in pagina de contact.

1. Limitarea raspunderii
Acest website a fost creat si este actualizat in permanenta, avand un caracter informativ. WEBWIRE SRL nu poate fi tinuta responsabila in cazul unor eventuale erori aparute in continutul site-ului. WEBWIRE SRL are dreptul de a schimba, actualiza, restrictiona accesul la o parte din continut sau inchide acest website in orice moment, fara a avea obligatia de a notifica in prealabil.

Acest site contine link-uri catre alte site-uri. WEBWIRE SRL nu are nici o contributie sau influenta asupra design-ului si continutului acestor site-uri; de aceea, WEBWIRE SRL nu poate fi tinuta responsabila pentru continutul informativ sau grafic al acestor pagini. Link-urile catre alte site-uri au rol informativ.

Utilizarea site-ului nostru nu se constituie intr-o obligatie contractuala intre utilizator si SC WEBWIRE SRL. Informatia continuta in acest site are ca scop doar prezentarea produselor si serviciilor noastre catre vizitatorii interesati de acestea. Nu ne asumam nicio responsabilitate pentru deciziile pe care le ia o persoana numai pe baza informatiilor continute in site, pentru ca acesta nu poate inlocui recomandarile individuale care se fac de la caz la caz.

2. Copyright (drepturi de autor)
Intregul continut al site-ului www.sekko.ro, detinut de SC WEBWIRE SRL, texte si imagini, este protejat de copyright. Orice tip de utilizare a informatiilor din acest site (reproducere, editare, traducere, procesare sau stocare de continut in baze de date sau alte medii electronice) in afara de ceea ce este admis in legislatia in vigoare referitoare la drepturile de autor, este permis numai cu acordul prealabil, in scris, al SC WEBWIRE SRL.

Fara acordul SC WEBWIRE SRL este interzisa folosirea in scop comercial a continutului site-ului, transferul, introducerea, modificarea sau stergerea datelor continute ori restrictionarea accesului la aceste date. Nerespectarea acestor conditii atrage raspunderea in conformitate cu prevederile legii nr. 8/1996.