WE ARE VIRTUOSO.

You can add any content in the Side Area, including widgets, links, buttons, social icons, and other elements. Set an additional navigation throughout your site, or embed information that will be available to website visitors regardless of the page they are on.
Follow Us
Back to top
 

Social Media Content

Sekko / Servicii / Social Media Content

Social Media

Social Media este mai mult decât locul în care vorbeșți cu vechii prieteni și în care vezi constant poze cu pisici – este spațiul în care te poți conecta cu cei care contează pentru afacerea ta: clienții. Noi te ajutăm să întreții relația între brand și consumatori pe rețelele de socializare, cu ajutorul conținutului de calitate. Ținem la curent publicul țintă cu informații, noutăți, produse, oferte și îl angrenam în conversații plăcute.

Ce facem?

Fie că ești nou pe conturile de socializare, fie că ai deja un cont de business pe care dorești să-l îmbunătățești, suntem alături de ține. Scriem și adaptăm textele pentru a avea un engagement cât mai mare pe Facebook.

Cum facem?

Indiferent că discutăm despre calendare editoriale, bartere, promovare încrucișată sau reclame plătite pe canalele de Social Media vom găsi cu siguranță ceea ce ți se potrivește cel mai bine.

Cum te ajută acest lucru?

Te vom ajuta să îți creezi o strategie corectă ce are în vedere scopul final. Bineînțeles, vom contribui la îmbunătățirea imaginii în spațiul online, cu precădere pe rețelele de socializare și vom ajuta la promovarea produselor și serviciilor tale. În plus, vom menține vie comunicarea cu publicul tău.