WE ARE VIRTUOSO.

You can add any content in the Side Area, including widgets, links, buttons, social icons, and other elements. Set an additional navigation throughout your site, or embed information that will be available to website visitors regardless of the page they are on.
Follow Us
Back to top
 

Redactare Articole

Sekko / Servicii / Redactare Articole

Redactare articole diverse publicații

Ai un proiect special și ai nevoie de mai mulți editori, eventual care să combine talentul unui scriitor cu tehnicile unui specialist în content marketing? Scriem cu drag pe diverse teme și subiecte și știm că putem susține redacțiile cu articole suplimentare, articole de calitate, care să aibă un impact.

Ce facem?

Putem face parte din echipa ta redacțională. Scriem. Ne documentăm. Corectăm. Livrăm la timp materialele. Pentru că suntem pasionați de ceea ce facem.

Cum facem?

Participăm la ședințele de redacție, venim cu propuneri pertinente de conținut relevant pentru cititori și ne ținem de dead-line-uri cu sfințenie. Livrăm întotdeauna articole de calitate, orginale. Indiferent că este vorba despre un proiect limitat ca timp sau o colaborare pe o perioadă mai extinsă, suntem gata să scriem pe diverse teme.

Cum te ajută acest lucru?

Externalizarea unor servicii precum redactarea articolelor te va ajuta să faci economie de timp și bani. Scapi de povara angajării unor editori, de căutarea acestora, de modelarea lor dar și de responsabilitățile pe care le ai în calitate de angajator. Simplu, nu-i așa?

Îți dorești redactarea unor articole de calitate? Scrie-ne… să scriem noi pentru tine!