WE ARE VIRTUOSO.

You can add any content in the Side Area, including widgets, links, buttons, social icons, and other elements. Set an additional navigation throughout your site, or embed information that will be available to website visitors regardless of the page they are on.
Follow Us
Back to top
 

Online PR

Sekko / Servicii / Online PR

Relații Publice

Comunicăm pentru clienții noștri cu succes. De aceea, fie că facem acest lucru prin comunicate de presă, advertoriale, articole special create pentru anumite publicații sau stabilim relații cu jurnaliștii, o facem cu dăruire.

Dăm formă mesajului tău, asigurându-ne că transmitem exact ceea ce trebuie. Suntem alături de tine de la prima litera așternută pe hârtie.

Ce facem?

Realizăm materialele de presă (comunicate de presă, advertoriale, articole) și le transmitem prin mijloacele potrivite. Identificăm jurnalișți – cheie și bloggeri care se potrivesc business-ului tău.

Cum facem?

Aceste “voci” au puterea de a-ți amplifica mesajul și de a-l răspândi pentru ca el să ajungă fix la oamenii care pot fi interesați de afacerea ta.

Cum te ajută acest lucru?

Consolidezi imaginea și reputația companiei distribuind un conținut de calitate despre produsele și valorile care stau la baza afacerii. Vizibilitatea brandului tău crește, câștigi linkuri valoroase și social media share-uri. Se știe că o reputație se câștigă în câțiva ani și poate fi distrusă în doar câteva clipe. De aceea, valorile brandului trebuie transmise publicului țintă în permanență, menținând în același timp și o comunicare constantă și eficientă cu acesta.