WE ARE VIRTUOSO.

You can add any content in the Side Area, including widgets, links, buttons, social icons, and other elements. Set an additional navigation throughout your site, or embed information that will be available to website visitors regardless of the page they are on.
Follow Us
Back to top
 

Descrieri Produse

Sekko / Servicii / Descrieri Produse

Magazin Online

Când ești proprietarul unui magazin online poți fi, uneori, copleșit de task-uri. Știi că produsele tale sunt cele mai bune dar nu-ți găsești cuvintele potrivite pentru a transmite acest lucru și potențialilor tăi clienți.

Ce facem?

Creăm o poveste în jurul produselor tale. Ne documentăm în legătură cu beneficiile pe care acestea le au, cum pot ajuta consumatorul final și DE CE trebuie să CUMPERE produsele respective.

Cum facem?

Scriem cu drag și rescriem povestea produsului respectiv până găsim varianta ideală și tonul perfect de adresare. Ne consultăm în permanentă cu beneficiarul, realizăm formulări ușor de înțeles de către utilizatorii site-ului, utilizăm tehnici de SEO în editarea acestuia, mizând pe cuvinte cheie.

Cum te ajută acest lucru?

În procesul de creare, tindem să ne punem mereu în pielea clientului și încercăm să răspundem la câteva întrebări de bază:

  1. Cui se potrivește acest produs?
  2. De ce este acest produs mai bun decât altele?
  3. Cum funcționează acest produs?
  4. Cum te ajută acest lucru?

Descrierea corectă a produselor are o mulțime de beneficii, printre care convingerea vizitatorului site-ului SĂ CUMPERE un anumit produs și ajutarea site-ului să se indexeze în motoarele de căutare.