WE ARE VIRTUOSO.

You can add any content in the Side Area, including widgets, links, buttons, social icons, and other elements. Set an additional navigation throughout your site, or embed information that will be available to website visitors regardless of the page they are on.
Follow Us
Back to top
 

Content marketing and copywriting

Sekko / Servicii / Content marketing and copywriting

Copywriting

Excelăm la crearea de conținut valoros ce răspunde nevoilor consumatorilor. Fie că ai un site de prezentare sau un magazin online, ne punem la bătaie toate cunoștințele și dăruirea pentru a reuși să așternem cele mai frumoase cuvinte.
Dar știm că pentru online aceste lucruri nu sunt suficiente și, de aceea, materialele redactate de noi sunt SEO friendly pentru a te ajută să ajungi imediat la cei care te caută. Analizăm în detaliu specificul domeniului pentru care scriem, cuvintele cheie care te ajută cel mai mult în business-ul tău, iar ulterior le „îmbrăcăm” în fraze elaborate.

Ce facem?

Realizăm conținut de calitate, SEO friendly, pe baza căruia promovăm produse, servicii și nu numai. Concepem și livrăm la timp conținut pentru siteuri din diferite domenii.

Cum facem?

Analizăm și ne documentăm de specificul conținutului ce urmează a fi redactat. Strângem informații și ne lăsăm creativitatea să intre în scenă. Prin materialele redactate ne dorim să atragem și să păstrăm audiența, oferindu-i acesteia detalii cât mai complete despre produsele și serviciile de pe site.

Cum te ajută acest lucru?

Te ajutăm să transmiți mesajele potrivite audienței tale. Creștem vizibilitatea și notorietatea brandului tău printr-un conținut de calitate, relevant, SEO friendly.