WE ARE VIRTUOSO.

You can add any content in the Side Area, including widgets, links, buttons, social icons, and other elements. Set an additional navigation throughout your site, or embed information that will be available to website visitors regardless of the page they are on.
Follow Us
Back to top
 

Consultanță Content Marketing

Sekko / Servicii / Consultanță Content Marketing

Consultanță content

Dorești să te ocupi personal de strategia de comunicare a brandului tău sau să desemnezi o persoană din echipa ta actuală și ai nevoie de îndrumare în acest sens? Îți oferim servicii de Consultanță Content Marketing în care vom urmări poziționarea corectă a brandului tău în piață, identificarea unei buyer persona, identificarea mesajelor corecte și direcția ce trebuie urmată pe termen lung. Propunem o strategie și te vom îndruma cum să o implementezi cât mai bine.

Ce facem?

Îți oferim îndrumare pentru a-ți atinge obiectivele de marketing ale business-ului tău. Analizăm strategia actuală de comunicare, dacă aceasta există, identificăm punctele forte și le evidențiem pentru a-ți crea o imagine corectă a afacerii.

Cum facem?

Primul pas este să cunoaștem afacerea și scopul acesteia. După ce ne cunoaștem mai bine, estimăm cam de cât timp este nevoie pentru a veni cu soluțiile la care ne-am gândit și te îndrumăm pentru a obține rezultate corecte în timp. Stabilim cum și ce anume ar trebui să transmită site-ul, ce articole ar trebui abordate pe blog, cum să setezi o primă campanie pe Social Media, cum ar trebui să arate newsletter-ul tău și nu numai.

Cum te ajută acest lucru?

Serviciul nostru de Consultanță Content Marketing te ajută să îți conturezi o imagine clară asupra afacerii tale, să identifici clienții corect (buyer persona), să le transmiți corect informațiile și să ai o strategie corectă încă de la început. Toate acestea te vor ajuta să îți lași competiția în spate și să îți creezi o imagine pozitivă în mediul online.

Vrei Consultanță Content Marketing? Scrie-ne!