WE ARE VIRTUOSO.

You can add any content in the Side Area, including widgets, links, buttons, social icons, and other elements. Set an additional navigation throughout your site, or embed information that will be available to website visitors regardless of the page they are on.
Follow Us
Back to top
 

Servicii

Scriem texte elocvente și originale pentru:
Social Media, blog, email, presă.

Serviciile noastre

Misiunea noastră este de a crea un conținut de calitate, calibrat pe nevoile și așteptările clienților noștri. Fie că ai nevoie de advertoriale, articole de blog, conținut Social Media, crearea de newslettere, descrieri de produse sau servicii de SEO, ne implicăm total. Identificăm nevoile tale, conturăm mesajele potrivite și le adaptăm diferitelor canale de comunicare. Astfel ne asigurăm că ele ajung la oamenii potriviți și că nu sunt ignorate.

Content Marketing pentru:
  • Afaceri din diferite domenii
  • Consultanți / Antreprenori cu program încărcat
  • Agenții care doresc să-și completeze portofoliul de servicii
  • Publicații ce doresc articole de calitate

Află mai multe detalii!

Content Marketing & Copywriting

O strategie de conținut corectă te va ajuta să ajungi mai repede la publicul tău. Textele scrise corect, SEO-friendly, ce transmit mesajul potrivit, îți vor ajuta site-ul să convertească mai bine. Ține-ți clienții aproape cu vorbele potrivite!

Mai mult

Online PR

Dorești să îți faci cunoscută povestea în presă? Ai un eveniment pe care vrei să îl faci cunoscut? Sau poate lansezi un nou serviciu sau produs? Indiferent care ar fi motivele, te ajutăm să îți publicăm povestea acolo unde contează.

Mai mult

Descrieri produse

Uneori, pozele de produs ce nu sunt însoțite de o descriere detaliată și relevantă nu conving suficient iar clientul nu cumpără. Descrierile produselor sunt foarte importante pentru că îi oferă vizitatorului o experiență completă, ca într-un magazin fizic.

Mai mult

Social Media Content

Alegem canalele de comunicare ce se potrivesc cel mai bine tipologiei tale de business, cu viziunea și brandul tău. Realizăm strategii de Social Media Content, adaptăm stilul de comunicare în funcție de canalele alese, realizăm vizualuri și interacționăm în numele tău cu publicul.

Mai mult

Articole Pentru Bloguri & Reviste

Scriem pentru oameni și pentru Google, deopotrivă. De aceea, articolele noastre de blog, deși scrise cu suflet, respectă tehnicile SEO, pentru o mai bună indexare a site-ului în motoarele de căutare. Îți facem cunoscute proiectele, produsele și serviciile și relatăm momentele importante vizitatorilor tăi. De asemenea, realizăm articole pentru diverse publicații care au nevoie de ajutor externalizat.

Mai mult

Email Marketing

Ai deja o comunitate strânsă în baza de date ce așteaptă să primească newsletter de la tine, în mod constant? Noi îți ținem publicul informat în legătură cu știri de interes pentru ei, produse sau servicii noi. Realizăm newslettere creative.

Mai mult

SEO On-Page/ SEO Off-Page

Pentru a converti, siteul tău trebuie să treacă prin mâinile unui specialist SEO care să se ocupe de indexarea lui în motoarele de căutare. De la strategii SEO temeinic realizate și până la implementarea propriu-zisă a propunerilor, suntem alături de tine. Colaboratorii noștri sunt specializați în oferirea unor servicii SEO de calitate.

Mai mult

Redactare articole diverse publicații

Este minunat când echipa redacțională este în creștere, nu-i așa? Însă, când ai perioade mai aglomerate și multe subiecte ce abia așteaptă să ia forma unui articol interesant, ai nevoie de un ajutor externalizat. Suntem gata să facem parte din echipa ta de editori. Când scriem un articol ne documentăm cu precizie și asigurăm un conținut relevant și original.

Mai mult

Consultanță Content Marketing

Îți dorești o colaborare limitată cu un studio de content marketing, care să te îndrume când ești gata să lansezi un nou proiect? Ai dori să te ocupi tu de scrierea articolelor pe blog, de newsletter și de contentul pentru Social Media dar ai nevoie de îndrumare? Perfect. Suntem alături de tine și îți oferim consultanță pentru fiecare proiect.

Mai mult

Ia legătura cu noi!