Ai intrebari? Noi avem raspunsuri

Cele mai comune intrebari pe care le primim

Si, evident, raspunsurile noastre
 • Cautam o agentie care poate instrui angajatii pentru imbunatatirea prezentei online. Ne puteti ajuta?

  Bineinteles. Oferim consultanta diverselor companii, fie ca vorbim de start-up-uri sau unele cu vechime in piata. Initial se vor discuta nevoile, problemele si asteptarile, vom aborda strategiile iar dupa aceea putem oferi asistenta atunci cand vine vorba despre online PR, Social Media Management, Corporate Blogging etc.

 • Sunt freelancer. Cum putem colabora?

  Ne place sa ne marim echipa cu oameni creativi si pasionati de ceea ce fac. Asa ca, daca iti doresti o colaborare pe termen lung, te asteptam cu un telefon la 0748.203.227 sau trimite un CV cu portofoliu la adresa [email protected]o. De abia asteptam sa te cunoastem.

 • Va implicati in proiecte non-profit?

  Da. Si facem acest lucru cu toata inima. Atunci cand stim ca un proiect poate schimba vieti suntem bucurosi sa ne aducem contributia.

 • Oferiti programe de internship pentru studenti sau proaspat absolventi?

  Da. Atat structura cat si durata programului de internship sunt flexibile si posturile disponibile sunt dependente de proiectele pe care le avem in desfasurare, asa ca cel mai bine este sa ne contactezi la [email protected] sa vezi ce avem disponibil.

 • Clientii cu care lucrati sunt doar din Bucuresti?

  Nu. Lucram cu clienti din toata tara.

 • Cat de des trimiteti rapoarte clientilor?

  Pentru proiectele project-based se va oferi un raport de activitate la finalul lucrarii. Pentru proiectele pe termen lung, oferim rapoarte lunare de activitate sau, la cererea clientului. Acestea vor fi explicate si discutate, toate datele vor fi analizate si mai ales activitatea noastra va fi exemplificata.

 • Suntem un start-up. Ne puteti ajuta?

  Indiferent care este stadiul dezvoltarii afacerii tale, iti putem pune la dispozitie toata expertiza si experienta noastra pentru a indeplini rapid obiectivele.

Ai nelamuriri in privinta serviciilor noastre de Content Marketing si Copywriting?
Lasa-ne un mesaj mai jos si iti raspundem cu drag!