WE ARE VIRTUOSO.

You can add any content in the Side Area, including widgets, links, buttons, social icons, and other elements. Set an additional navigation throughout your site, or embed information that will be available to website visitors regardless of the page they are on.
Follow Us
Back to top
 

Despre noi

Content Marketing făcut cu pasiune și adaptat brandului tău

Cine suntem?

O echipă de oameni pasionați atât de scris cât și de digital marketing. Și pentru că am dorit să combinam cele două plăceri, am creat un loc numai al nostru în care creativitatea să fie în slujba clienților. Suntem și ambițioși, așa că ne punem la bătaie toate cunoștințele și strategiile pentru a obține cele mai bune rezultate.


Victoriile clienților sunt și ale noastre.

Venim în ajutorul tău cu dezvoltarea și implementarea strategiilor de content marketing indiferent de scopul campaniilor tale: creșterea notorietății brandului sau a vânzărilor, fidelizarea clienților, engagement etc.

Înțelegem specificul fiecărui canal de comunicare și ne adaptăm strategia și conținutul în funcție de scopul nostru pentru a avea rezultate cât mai relevante pentru tine.

Lucrăm împreună pentru a-ți înțelege business-ul și ce anume vrei să obții în urma unei campanii de content marketing. Dăm startul cu o întâlnire (sau mai multe) pentru a înțelege bine afacerea, audiența și concurența. Ne facem temele, în primul rând făcând research, vedem unde anume se află audiența ta și ce fel de informație își dorește aceasta să primească.

Hai să lucrăm împreună!

Ce primești de la noi?

Vom livra o strategie de content marketing documentată ce va cuprinde:

Identificare Buyer Persona;

Recomandări pentru tipuri diferite de conținut;

Teme pentru conținut;

Setarea unui tone of voice;

Selectarea canalelor de Social Media potrivite și a metodelor de distribuție;

Recomandări în legătură cu frecvența, calitatea și consistența textelor;

Bugete recomandate pentru o promovare corectă și eficientă a afacerii tale.

Deși fiecare își cunoaște cel mai bine afacerea, uneori nu este ușor deloc să îți găsești cuvintele potrivite pentru a transmite mesaje clare audienței tale. Aici intervenim noi. Realizăm împreună pachete de comunicare avantajoase, care să te ajute nu doar să îți câștigi un public dar și să-l păstrezi.

Articole de blog, advertoriale, comunicate de presă, calendar editorial pentru Social Media, newslettere, campanii de comunicare diverse…indiferent care sunt opțiunile tale, vom avea grijă să oferi informații relevante, interesante și de actualitate. Astfel îți sporești vizibilitatea în mediul online și te bucuri de o reputație solidă.

Cum lucrăm?

Nimeni nu cunoaște business-ul mai bine ca tine. De aceea, nu ne ferim să mergem direct la sursă atunci când ne documentăm. Bineînțeles, apelăm și la echipa ta și la clienți dacă este cazul pentru a strânge informații cât mai corecte și de folos. De abia după aceea, copywriterul dedicat se apucă de treabă. Materialele realizate de studioul nostru de content marketing nu vor fi niciodată publicate fără acordul tău. Astfel, deții un control total asupra mesajelor și materialelor redactate.

Ai un proiect nou? Hai să-l punem în valoare!

Ai întrebări? Noi avem răspunsuri

Iată care sunt cele mai comune întrebări pe care le primim. Și, evident, răspunsurile noastre.

Căutăm o agenție care poate instrui angajații pentru îmbunătățirea prezenței online. Ne puteți ajuta?

Bineînțeles. Oferim consultanță diverselor companii, fie că vorbim de start-up-uri sau unele cu vechime în piață. Inițial se vor discuta nevoile, problemele și așteptările, vom aborda strategiile iar după aceea putem oferi asistență atunci când vine vorba despre online PR, Social Media Management, Corporate Blogging etc.

Sunt freelancer. Cum putem colabora?

Ne place să ne mărim echipa cu oameni creativi și pasionați de ceea ce fac. Așa că, dacă îți dorești o colaborare pe termen lung, te așteptăm cu un telefon la +40748.203.227 sau trimite un CV cu portofoliu la adresa [email protected]. De abia așteptăm să te cunoaștem.

Oferiți programe de internship pentru studenți sau proaspăt absolvenți?

Da. Atât structura cât și durata programului de internship sunt flexibile și posturile disponibile sunt dependente de proiectele pe care le avem în desfășurare, așa că cel mai bine este să ne contactezi la [email protected] să vezi ce avem disponibil.

Clienții cu care lucrați sunt doar din București?

Nu. Lucrăm cu clienți din toată țară.

Cât de des trimiteți rapoarte clienților?

Pentru proiectele project-based se va oferi un raport de activitate la finalul lucrării. Pentru proiectele pe termen lung, oferim rapoarte lunare de activitate sau la cererea clientului. Acestea vor fi explicate și discutate, toate datele vor fi analizate și mai ales activitatea noastră va fi exemplificată.

Suntem un start-up. Ne puteți ajuta?

Indiferent care este stadiul dezvoltării afacerii tale, îți putem pune la dispoziție toată expertiza și experiența noastră pentru a îndeplini rapid obiectivele.

Ai nelămuriri în privința serviciilor noastre de Content Marketing și Copywriting?

Lasă-ne un mesaj mai jos și îți răspundem cu drag!